Als fotografie je hobby is en je bent op zoek naar een groep enthousiaste amateurfotografen in de omgeving van Delfzijl, dan is FotoGroepDelfzijl vast iets voor jou.
De leden van FotoGroepDelfzijl vinden het leuk onderling hun kennis en ervaring te delen. Het maakt niet uit naar welke soort fotografie je voorkeur uitgaat.  Het is de bedoeling om van elkaar te leren en zo een betere foto te leren maken.

FotoGroepDelfzijl is op 22 November 1991 opgericht in Delfzijl.

De FotoGroepDelfzijl telt momenteel 11 leden.
Voordat je besluit om lid te worden, nodigen we je graag uit om een aantal avonden vrijblijvend de clubavond te bezoeken.

FotoGroepDelfzijl bestaat uit een enthousiaste groep fotografen. We komen tweemaal per maand bijeen, de eerste en de derde dinsdag van de maand bij elkaar in Pension Delfzijl, Oude Schans 11, 9934 CM Delfzijl (Klik hier voor de Route naar de Pension Delfzijl) Dit Pension was het oude gemeentehuis van Delfzijl.
De avonden beginnen om 19:30.

Tijdens deze clubavonden bespreken we ons werk. Ons uitgangspunt is om elkaar te stimuleren de kwaliteit steeds te verbeteren. Daarom leveren we opbouwende kritiek op gemaakt werk. Zo nu en dan nodigen we een gastspreker uit.
We houden ook praktijkavonden en gaan we minimaal 1x per jaar met elkaar op pad om op locatie foto’s te maken. Het werk dat we tijdens een excursie maken, bespreken we een aantal weken later. Je kunt dan de sfeer komen proeven en kijken of onze club iets voor jou is.

Voor vragen of info kunt u de secretaris benaderen, via Contact.